Investeren in vastgoed? Kies voor Valencia!

Investeren in vastgoed? Kies voor Valencia!

De reden voor het kopen van een tweede woning loopt zeer uiteen. Veel mensen willen graag op hun oude dag genieten van een aangename omgeving en willen daarom alvast zeker zijn van een plek om te wonen. Anderen kopen een tweede woning omdat ze hier het grootste gedeelte van de tijd te vinden zijn voor hun werk. Maar vastgoed is ook interessant als investering. Dan is het wel noodzakelijk om een plek uit te zoeken waar je zeker bent van voldoende mogelijkheden voor de verhuur. In dit geval is Valencia zeer interessant. Deze stad is ontzettend populair vanwege het bruisende leven en het aangename klimaat.

Ligging en prijzen

Maar wat soort woningen kun je verwachten in deze stad? Het is goed om te weten dat Valencia is opgedeeld in drie gedeeltes: Valencia stad, Valencia kust en Valencia binnenland. Als je kijkt naar de beschikbare huizen in de stad, dan gaat het voornamelijk om appartementen. Deze zijn vaak voorzien van twee slaapkamers en badkamers. Wat betreft de prijs, moet je rekenen op prijzen vanaf € 160.000. De prijzen van het vastgoed in Valencia hangen ook weer af van de wijk waar het huis zich bevindt. Richting de kust zijn de huizen groter (3 slaapkamers)  en voorzien van bijvoorbeeld een groot terras. Deze appartementen zijn te koop vanaf zo’n € 250.000.

Waarom is Valencia zo populair?

Maar waarom is juist Valencia een van de populairste steden van Spanje? Deze stad heeft eigenlijk alle ingrediënten om dagelijks volop te genieten van het leven. Over het weer hoef jij je geen zorgen te maken. Valencia heeft een zeer prettig klimaat met gemiddeld meer dan 2600 zonuren per jaar. Dus je kunt altijd naar het strand als je even een dag volop wilt genieten van de zon. Als je liever op het droge blijft, kan je altijd een strandtentje opzoeken op de boulevard. Ook worden er door het jaar heen vele festivals en sportevenementen gehouden Daarnaast is er genoeg te zien, zoals de Stad van de Kunsten en Wetenschappen, de gezellige pleinen en de kerken en musea. De dag kan altijd afgesloten worden met een heerlijk diner in een van de vele restaurantjes. Valencia staat namelijk ook bekend als de stad van de paella. Wonen in Valencia stad is dus een ultieme mix van ontspanning en cultuur.

Je woning verhuren

Wil je een woning kopen in Valencia om deze vervolgens het grootste gedeelte van het jaar te verhuren? Dan zijn er wel een aantal regels waar je aan moet voldoen. Zo is het wettelijk verplicht om je woning te registreren in het verhuurregister. Als bewijs hiervan krijg jij een licentienummer. Maar voordat je deze licentie krijgt, wordt je woning eerst geÏnspecteerd door de gemeente of deze aan alle voorwaarden voldoet. Vraag de licentie op tijd aan, de wachttijd kan namelijk behoorlijk oplopen.

Wonen onder de Spaanse zon

Wonen onder de Spaanse zon

Droom jij ook van een zonovergoten achtertuin, waar je heerlijk kunt genieten van een goed boek al luierend in een goede stoel? Of al chillend in een hangmat? Ben jij dat regenachtige Nederlandse weer ook wel eens zat en kijk jij ieder jaar alweer vol smart uit naar de zomer? Heerlijk op vakantie naar een zonnig land en wegdromen onder de felle zon? Wellicht is het tijd voor actie! Ooit wel eens gedacht aan je eigen stekkie onder de Spaanse zon?

Overwinteren in Spanje

Zon, zee, strand, kun jij er ook geen genoeg van krijgen? Veel Nederlandse gezinnen kiezen voor een vakantiehuis in Spanje om daar heerlijk hun tijd te kunnen spenderen in de vakanties, maar ook om te overwinteren. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat de zomers in Spanje over het algemeen een stuk warmer zijn dan hier in Nederland. Kies echter wel voor het juiste deel van Spanje. De Costa Blanca is vanwege zijn milde klimaat een goede kandidaat als bestemming om te overwinteren.

Droomhuis kopen

Of je nu gaat voor een vakantiewoning in Spanje of van plan bent om voorgoed naar het zonnige Spanje te emigreren, er is voor ieder wat wils. Spaanse Droomhuizen helpt je graag bij de zoektocht naar je droomhuis. Want een droomhuis in Spanje kopen, daar komt een hoop bij kijken. Zorg dat je een betrouwbare makelaar in de arm neemt en ga goed voorbereid op pad. Voor je het weet geniet jij straks van een ontbijtje in eigen achtertuin onder de Spaanse zon!

Vakantiegevoel voor altijd

Wonen in Spanje, voor velen een droom die werkelijkheid wordt. Dat ultieme vakantiegevoel keer op keer weer herbeleven, heerlijk! Openslaande balkondeuren, een weergaloos uitzicht en iedere morgen begroet worden door de warme zonnestralen in je gezicht. Je ziet jezelf er al wonen, maar Spanje is groot, heel groot. En ieder plekje heeft zijn eigen charmes. Dat maakt de keuze des te lastiger. Wat wordt nou jouw nieuwe woonplaats? Zie jij ook door de bomen het bos niet meer bij de zoektocht naar je droomhuis. Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvend advies!

Stijlvolle kunststof vloer in huis halen?

Stijlvolle kunststof vloer in huis halen?

Een mooie vloer aanbrengen in huis wordt tegenwoordig steeds makkelijker. Een gietvloer is vaak al binnen een dag aangebracht en qua afwerking is vrijwel alles mogelijk. Iedere kleur die je kan bedenken en het is ook mogelijk om een afbeelding of een patroon in de vloer te verwerken. Dit is niet alleen ideaal voor bedrijven, maar ook steeds meer particulieren stappen over op een gietvloer.

De voordelen van een gietvloer op een rijtje

De meeste mensen kiezen ervoor om een gietvloer in huis te halen omdat deze vloeren een stuk langer meegaan dan andere type vloeren. Een gietvloer kan tot wel 10 keer zo lang meegaan als een houten vloer bijvoorbeeld. De eerste investering is wellicht relatief hoog, uiteindelijk verdien je die dus eenvoudig terug als je het over de jaren spreidt. Met een beetje geluk hoef je nooit weer een nieuwe vloer aan te laten brengen! Ontstaat er toch een kleine beschadiging? Bijvoorbeeld omdat er iets gevallen is op de vloer? Dan is dit eenvoudig te herstellen door een vakman op het gebied van gietvloeren.

 

Een ander groot voordeel is het onderhoud van de gegoten vloer. Hier hoef je niet veel tijd aan te besteden. Af en toe de vloer stofzuigen en er een dweil overheen halen en de gietvloer blijft in een uitstekende staat.

Gietvloer op maat laten maken

Wanneer je een kunststofvloer laat  gieten dan heb je volledig de controle over de uiteindelijke uitstraling, hoe de vloer eruit komt te zien. Je kan kiezen uit vrijwel alle kleuren van de regenboog. Maar sommige mensen kiezen er ook voor om een patroon of een afbeelding in de vloer aan te laten brengen bijvoorbeeld. Wanneer je een offerte opvraagt bij een gietvloer bedrijf zoals Gietvloer.pro, gaat het vooral om het aantal vierkante meters, want qua uitvoering is vrijwel alles wel mogelijk.

Kies een vakman op het gebied van gietvloeren

Gietvloeren worden steeds populairder, maar het zorgt er ook voor dat er steeds meer aanbieders bijkomen. En dit is gunstig voor de consument, want naarmate de concurrentie toeneemt, dalen de prijzen. Het wordt daarom steeds interessanter om een gietvloer in huis te halen. Daarbij moeten we wel als kanttekening opmerken, de vele verschillende aanbieders zijn soms lastig te onderscheiden. Het is daarom belangrijk om van tevoren een lijstje op te stellen van de wensen en de verschillende gietvloer bedrijven met elkaar te vergelijken op kwaliteit en prijs . Kies een vakman die het juiste ontwerp heeft en het project binnen budget kan uitvoeren.

Koopwoning of nieuwbouw? Dit zijn de opties

Koopwoning of nieuwbouw? Dit zijn de opties

Als je een wilt gaan verhuizen, voor het eerst op jezelf gaat wonen of gaat samenwonen, zijn er een hoop keuzes waar je rekening mee kunt houden om een mooie woning te vinden. Een van de eerste keuzes die je moet maken bij je zoektocht naar een perfecte woning is de keuze of je een koopwoning of een nieuwbouwwoning wilt hebben. Er zijn meerdere opties en verschillende voor- en nadelen tussen deze twee opties. In onderstaande tekst vind je meer informatie over de keuze tussen een koopwoning of een nieuwbouwwoning.

De voor- en nadelen van nieuwbouw

Een van de grootste voordelen van een nieuwbouwwoning is dat alles helemaal nieuw is en dat je vaak de mogelijkheid hebt om de indeling te beïnvloeden en aan jouw wensen te laten voldoen. Ook zullen nieuwbouwwoningen vaak een hele goede isolatie, verwarmingssysteem en elektra hebben, waardoor je ook veel geld zult besparen op energiekosten. Naast deze voordelen heeft nieuwbouw ook een aantal nadelen, waarvan de eerste is dat het aanbod in vergelijking met koopwoningen een stuk lager is. Ook koop je een woning op basis van een tekening en moet je daarna vaak een lange tijd, meestal minstens een jaar, wachten tot de oplevering van je woning.

De voor- en nadelen van een koopwoning

Als je een koopwoning koopt, heeft deze waarschijnlijk een stuk meer sfeer dan een nieuwbouwwoning en ook zal de buurt al een stuk minder kaal zijn. Ook is het aanbod een stuk gevarieerder en zal je minder lang hoeven te wachten tot de oplevering van je woning. Echter, een koopwoning zal vaak niet voldoen aan al je wensen, waardoor je nog een hoop zal moeten verbouwen. Ook zal er soms een hoop extra achterstallig onderhoud zijn, zoals verouderde isolering, aangezien het huis al wat ouder is. Hierdoor zal een koopwoning hogere kosten en meer onderhoud met zich mee brengen, voordat het voldoet aan al je woonwensen.

Hoe werkt een starterslening?

Als je een eigen woning gaat kopen, en dit nog nooit eerder hebt gedaan, kun je in sommige gemeentes in aanmerking komen voor een starterslening. Deze lening zorgt voor een overbrugging van de tekortkoming van je maximale hypotheek die je kunt krijgen. Deze lening kan je dus heel erg helpen bij het kopen van een eerste woning. Wil je meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot dit onderwerp: Lees hier meer over de starterslening.

Tips om een goede makelaar te vinden

Tips om een goede makelaar te vinden

Voordat je een nieuwe woning gaat kopen of laat bouwen wil je een aantal zaken op orde hebben. Het is belangrijk om bijvoorbeeld de financiën goed geregeld te hebben en misschien zit je wel met verschillende vragen. Om jou te helpen in het proces voor het vinden van een nieuwe woning kun je aanspraak doen op een makelaar. Met de hulp van een makelaar kunnen jouw vragen worden beantwoord en kun je hulp krijgen bij het vinden van de woning. Het is dan wel goed om vooraf alvast een inventarisatie voor jezelf te doen.

Inventariseren voor de zoektocht

Vraag jezelf bijvoorbeeld eerst eens af waar je precies wilt wonen. Wil je in de Zaanstreek wonen, waar wil je dan wonen? Kijk hierbij naar zaken zoals bereikbaarheid, openbaar vervoer, accommodaties, huisartsenpotsen en andere zaken. Als je een locatie hebt gevonden dan moet je bedenken of je een huis wilt kopen of wilt huren. Net zo belangrijk is de vraag wat voor type woning je wilt zoeken en of het bestaande bouw of nieuwbouw moet zijn. Als je deze zaken voor jezelf al op een rijtje hebt gezet dan kun je met een makelaar in gesprek gaan.

Bij de makelaar

Makelaars hebben vaak een goed beeld van de lokale markt en kunnen jou helpen met het beantwoorden van alle vragen die je hebt op het gebied van kopen of huren. Want niet alleen voor kopen kun je bij een makelaar terecht. Ook als je op zoek bent naar een huurwoning staan makelaars voor jou klaar. De geschikte makelaar vind je vaak in de regio waarin je een huis wilt kopen. Als je op zoek gaat naar een woning die bij jou past in de Zaanstreeks dan kun je hier makelaars in Zaanstreek vinden.

Bouwen of kopen?

De makelaar kan jou ondersteunen bij alle vragen die je hebt en helpen met de zoektocht. Wil je een bestaande woning kopen op een specifieke locatie of ben je op zoek naar een plek waar je een nieuw huis kunt laten bouwen. De makelaar kan jou alles vertellen over de verschillende mogelijkheden die er zijn en is vaak ook op de hoogte van de ontwikkelingen rondom nieuwbouwprojecten in de regio. Naast het vinden van een geschikt nieuwbouwproject biedt de makelaar ook hulp bij de eventuele verkoop van een oude woning. Zo word je van A tot Z in het hele proces naar jouw nieuwe huis geholpen.

Waarop letten bij een bezichtiging

Waarop letten bij een bezichtiging

Een woning bezichtigen is voor velen een belangrijke activiteit. Je staat namelijk op het punt om de aankoop van je leven te maken. Toch zijn er veel mensen die dit snel onderschatten. Soms is die ene bezichtiging de enige keer of een van de weinige keren dat je jouw toekomstige woning ziet voordat je een handtekening zet. Zorg daarom voor de juiste voorbereiding en maak gebruik van een aantal tips tijdens de bezichtiging zelf.

De voorbereiding en de bezichtiging zelf

Ga niet zomaar naar een huis toe om hem te bezichtigen, maar zorg dat jij je op de juiste manier hebt voorbereid. Maak voor jezelf een checklist waar de woning allemaal aan moet voldoen en op welke punten je wilt controleren. Denk er verder over na of je iemand met je mee wilt nemen. Dit kan de makelaar zijn, maar je kunt ook iemand anders meenemen. Vergeet niet dat de makelaar er baat bij heeft om de woning aan jou te verkopen. Wanneer je iemand anders meeneemt kies dan iemand die verstand van woningen heeft en jou dus op een goede manier verder kan helpen. Plan je de afspraak in? Kies dan een tijdstip waarop het licht is. Voornamelijk in de winter is het makkelijk om dit in de avond te doen, maar in het donker zie je gebreken sneller over het hoofd.

Tijdens de bezichtiging is het goed om te letten op het gevoel dat je hebt bij het binnenkomen van de woning. Zie jij jezelf al heel wat jaartjes ontspannend in de woning doorkomen? Of heb je toch een ongemakkelijk gevoel bij de woning?

Stel ook de juiste vragen aan de makelaar en laat je niet te veel op sleeptouw nemen door de makelaar. Bereid daarom van tevoren al wat vragen voor. Door deze op te schrijven vergeet je ze later niet te stellen. Kijk bijvoorbeeld goed wat er allemaal bij de woning zit inbegrepen. Zitten de meubelen erbij of moet je alle verlichting zelf aanschaffen. Wanneer je deze zelf moet aanschaffen dan hoeft dit niks slechts te zijn. Je hebt dan zelf de keuze uit de lampen, andere verlichting en meubelen voor de woning. Ben jij een liefhebber van antieke lampen? Neem dan een kijkje bij Lamplord waar je allerlei verlichting uit de jaren tussen 1900 – 1970 tegenkomt.

Tijdens de rondleiding door de woning is het zeer belangrijk om te letten op scheuren en vochtplekken in de woning. Deze kunnen een teken zijn van lekkages en dat is het laatste waar je op zit te wachten. Vraag deze zaken ook goed aan de makelaar, want hij of zij is verplicht om je hierover te informeren.

Tot slot is het slim om een kijkje in de buurt te nemen. Een mooie woning in een buurt waar jij je niet op je gemak voelt is geen pretje. Ga desnoods bij twijfel even bij de buren kijken en maak een praatje met hun.

De magie van de Arabische lampen

De magie van de Arabische lampen

De decoratieve kunsten van het Midden-Oosten zijn duizenden jaren oud. In de tradities van de Omajjaden tot de Ottomanen zal je vooral kunstwerken vinden met geometrische figuren en patronen. In tegenstelling tot wat gebruikelijk was in de beeldende kunsten in het Westen, werden motieven met menselijke figuren in het Midden-Oosten vaak vermeden. Dat betekent niet dat je geen schilderijen zal vinden met menselijke of dierlijke figuren, maar dat beperkte zich vaak tot kunst die gemaakt werd voor in de private woning. Het afbeelden van mensen voor kunst in openbare ruimtes werd vermeden in landen waar Islam belangrijk was. Het als mens afbeelden van God was helemaal taboe, maar ook het verheffen van andere figuren tot idool werd gezien als een ongewenste praktijk.

Kooptip: Arabische lampen en accessoires vind jij goedkoop online bij Ghalia.nl!

Om deze redenen ontwikkelde zich in het Midden-Oosten een traditie van decoratieve kunsten met geometrische motieven. In de verschillende landen werkten getalenteerde ambachtslieden aan het vervaardigen van de meest verfijnde houtsnijwerken, tapijten en muurschilderingen. Ook keramiek en zijde werd op elegante en gedetailleerde wijze beschilderd met geometrische motieven. Deze werden met veel geduld gecreëerd door vaardige handen. Je kon deze kunstwerkjes kopen in de vele soeks en bazaars in de Arabische wereld.

Belichting was belangrijk in ruimtes die bedoeld waren voor het geloof. Al in de middeleeuwen maakte men grote olielampen uit glas. Voor het vervaardigen van deze moskee lampen gebruikte men nieuwe glastechnieken en men versierde ze met een emaillelaag. De lampen werden meestal omhoog gehangen.

Zie hier fantastische én goedkope oosterse hanglampen aanbieding mei 2018

Hun typische vorm is een brede, ronde basis die naar boven toe smaller wordt en dan terug breder wordt. Deze lampen werden overal in de Arabische wereld gemaakt, maar Egypte was de plaats waar de meest bekende producenten woonden. Ook nu kan je in vele moskeeën in Arabische landen dit soort van lampen terugvinden. De moderne versies zijn gemaakt van moderne glassoorten en werken op elektriciteit.

 

Vloerkleden voor je kinderkamer. Hoe maak je een keuze?

Vloerkleden voor je kinderkamer. Hoe maak je een keuze?

Vloerkleed in de kinderkamer klinkt heerlijk. Je kinderen kunnen lekker op de vloer spelen zonder zich koud of ongemakkelijk te voelen. Wat zijn voor- en nadelen van vloerkleed? Welke verschillende soorten zijn er? En wat voor soort vloerkleed zou je nou kiezen voor een kinderkamer?

Verschillende soorten vloerkleden

Allereerst moet er gezegd worden dat er 3 verschillende vormen zijn waarin vloerkleed komt. Tegelvorm, stroken en rollen. Het interessantst om te weten over verschillende soorten tapijt is de toplaag ervan:

  • Lussentapijt: het meest eenvoudige en goedkoopste tapijt. Het trekt sneller vuil aan, maar het is wel wat minder comfortabel.
  • Open pool: Bij dit soort vloerkleed zijn de lussen doorgesneden, waardoor het glad, comfortabel en zacht aanvoelt.
  • Frisé Tapijt: Bij dit vloerkleed zijn de lussen ook doorgesneden, maar worden vervolgens gedraaid. Hierdoor ontstaat er een levendig tapijt oppervlak.

Voordelen van vloerkleed

Een groot voordeel van vloerkleed in de kamer is dat het warm, comfortabel en zacht aanvoelt. Ook biedt het veel decoratiemogelijkheden. Daarnaast biedt vloerkleed ook isolatie tegen de kou en helpt het met geluidsisolatie. Een ander voordeel is dat het meestal goedkoper is dan harde vloeren, zoals parketvloeren en laminaat. Als laatste is een groot voordeel van vloerkleed toch ook wel dat het erg lastig wordt om op uit te glijden. Het is daarnaast ook nog eens schokdempend.

Tip: de meest leuke, mooie en hippe vloerkleden voor babykamer of kinderkamer vind je bij CozyKidz.

Nadelen van vloerkleed

Als het gaat om de nadelen van vloerkleed, kan je al snel denken aan:

  • Ze hebben meer onderhoud nodig. Bijvoorbeeld vlekken en haren zijn hardnekkiger om te verwijderen.
  • Vloerkleed is meestal minder duurzaam in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat.
  • Mensen met allergieën voor bijvoorbeeld stof en huisstofmijt kunnen erg vervelende reacties krijgen op vloerkleden en kiezen daarom meestal een hard en glad vloeroppervlak.

De beslissing

Nu is er dus de vraag: wat wil ik en wat wil mijn kind? Comfort is altijd fijn, want op de vloer spelen is iets wat iedereen heeft gedaan als kind. Hoe zachter, hoe beter, zou je dus denken. Maar dat is niet in alle gevallen waar. Als je kindje allergieën heeft, kan je echt beter voor laminaat kiezen. Met de kleur kan je alle kanten op, dus maak het zo gek als je wil! Je kan samen met je kindje gaan shoppen en aan hem/haar vragen wat ze willen. Zo ben je er zeker van dat de keuze die uiteindelijk gemaakt wordt, een goede is geweest.

Hier vind je nog veel meer hippe babykamer en kinderkamer accessoires o.a. roze en blauw.

Koop dus naast een vloerkleed ook nog wat andere leuke accessoires dan heb je al snel geen verzendkosten meer.

Tips bij het verkopen van je woning

Tips bij het verkopen van je woning

Je huis verkopen is vaak niet zo makkelijk. Maar als je hebt besloten om te verhuizen, wil je natuurlijk wel dat dit klusje snel geklaard is. Er zijn een aantal zaken die je zelf in de hand hebt bij het verkopen van je huis. Daarom geven we je er hier een aantal tips voor!

Inrichting van je huis

Heb jij een aparte, eigen inrichting in je huis? Dan vind je deze inrichting hoogstwaarschijnlijk mooi. Maar voor het verkopen van je huis is het slimmer om te kiezen voor een neutrale inrichting. Zo kunnen potentiële kopers het huis beter beoordelen en spreekt het ze ook eerder aan. Heb je echt een eigen stijl en vind je het lastig om een neutrale inrichting te realiseren? Dan is het inhuren van een woningstylist wellicht een optie.

Makelaar

Een goede makelaar is flexibel, welwillend en verzorgt een goede presentatie van je huis. Kies dus voor een makelaar die ook in de weekenden en in de avonden bezichtigingen doet. Bovendien moet de makelaar welwillend zijn in bijvoorbeeld het nabellen van geïnteresseerden. Als iemand meerdere keren je huis heeft bezichtigd, maar daarna niks meer van zich laat horen, kan nabellen je kansen op verkoop best wel eens vergroten. Wil je een woning verkopen in Roosendaal? Dan is een makelaar in Roosendaal een goede keuze.

Funda

Ook is het belangrijk om je woning op Funda te plaatsen. Tegenwoordig gaat een groot deel van de mensen eerst online op zoek naar een woning. Daarom is het goed als jouw woning online wordt gevonden. Zorg voor een kwalitatief goede advertentie. Hierdoor wordt je huis niet alleen beter gevonden, maar kunnen potentiële kopers ook beter oordelen. Voeg dus mooie foto’s en filmpjes toe. Ook een plattegrond of 360 graden foto doet het vaak goed op Funda. Plaats je huis niet alleen op Funda maar bijvoorbeeld ook op Jaap.nl of Huislijn.nl. En houd de advertentie up-to-date. Heb je op een dag beter licht om foto’s te maken? Of heb je aanpassingen gedaan aan je woning? Dan kun je jouw advertentie gewoon nog aanpassen!

Eigen initiatief

Ook kunnen eigen initiatieven leiden tot een verhoogde verkoopkans. Doe bijvoorbeeld mee aan een open huizen dag. Op deze dag kun je je huis laten zien aan iedereen die hier interesse in heeft. Je kunt de advertentie van je woning ook op social media plaatsen. Hierbij is het wel belangrijk om rekening te houden met je privacy, iedereen weet nu namelijk waar je woont. Ook andere originele ideeën doen het vaak erg goed. Laat je creativiteit spreken en verhoog de verkoopkans van je woning!

Geurstokjes & Geurdiffusers van Bolsius Aromatic voor een fijne geur in huis

Geurstokjes & Geurdiffusers van Bolsius Aromatic voor een fijne geur in huis

Een ideale manier om het snel lekker te laten ruiken in huis is door een flesje met geurstokjes neer te zetten. Deze zogenaamde geurdiffuser zorgt voor een constante subtiele geur doordat de stokjes langzaam de vloeistof uit het flesje opnemen en de geur ervan verspreiden in de lucht. Je kunt de geur intenser maken door alle stokjes te gebuiken. De geurverspreiding wordt minder naarmate je het aantal stokjes in het flesje verkleind. Het gebruik van geurdiffusers wordt veel toegepast bij huisbezichtigingen. Je kunt een huis eenvoudig, voor een lange tijd, heerlijk laten ruiken.

Bolsius Aromatic Geurverspreiders

Bolsius heeft een uitgebreide collectie met geurverspeiders in de Aromatic Geurlijn. De geurflesjes zijn verkrijgbaar in 45 ml en 120 ml. De geuren zijn gemaakt van natuurlijke, pure ingrediënten. Hierdoor krijg je een subtiele, waarheidsgetrouwe geur, die je echt beleeft. Het assortiment bevat 22 geuren met flesjes van 45 ml en 16 geuren met flesjes van 120 ml. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met een leuke limited edition.

Geuren van de diffusers


Bolsius heeft een mooie serie samengesteld met veel voorkomende fijne geuren die een prettige geurprikkel aan je neus geven. Voor het najaar zijn er lekker geuren als de Berry delight en Autumn walk verkrijgbaar die je huis in een fluim van najaarsgeur zetten. Andere fijne geuren voor de winter zijn de home comfort, sandalwood, sugar & Spice en wild cranberry.

Één van de geuren die er uit springt voor huisbezichtigingen is Baked Apple. Het is een bekend gegeven dat een huis dat ruikt naar vers gebakken appeltaart meer interesse krijgt van potentiële kopers. Zonder daadwerkelijk een taart te hoeven bakken kun je met de Bolsius Geurdiffuser Baked Apple 120 ml voor een lange tijd een subtiele geur van appeltaart nabootsen op een waarheidsgetrouwe manier.

Bolsius Geurstokjes kopen

Voor het aanschaffen van de Bolsius geurstokjes adviseren wij de webshop VanKaarstotServet, de grootste sfeerwinkel online. Daar kun je tegen lage prijzen op betrouwbare wijze bestellen. Tevens heb je daar keuze uit het gehele overige assortiment van de Bolsius & Gouda Geurkaarsen.