Bent u van plan om uw huidige woning te verlaten en intrek te nemen in een nieuwe/betere woning? Dan is het natuurlijk zaak om uw huidige woning in de verkoop te zetten, al dan niet via een makelaar. Echter moet u ervoor zorgen dat de woning op een goede manier gepresenteerd kan worden aan potentiële kopers en daarom hebben wij een aantal zaken voor u op een rijtje gezet. Hopelijk informeren wij u voldoende zodat u straks kunt genieten van uw nieuwe woning zonder nog om hoeft te kijken naar de verkoop van de oude woning.

Klussen in de woning

In sommige gevallen is er aan uw huidige woning het één en ander versleuteld. Om ervoor te zorgen dat de woning voor een grotere doelgroep aantrekkelijk is moet u ervoor zorgen dat het huis neutraal is. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er tussenwanden worden verwijderd en ook muurschilderingen is niet iedereen weg van. Zorg ervoor dat u een kwalitatieve gereedschapswagen heeft. Wanneer dit niet het geval is, is het verstandig om hier wel aandacht aan te besteden want deze heeft u niet zomaar bij elkaar.

Goede foto’s zijn belangrijk

Beeldmateriaal is natuurlijk een vereiste om potentiële kopers nieuwsgierig te maken naar uw woning. Dit kunt u doen door het juiste beeldmateriaal te vergaren. Wij raden u aan om een professionele fotograaf in de hand te nemen, zodat deze voor u de goede foto’s kan schieten. Zelf is het een hels karwei, want uit welke hoek komt de kamer het beste tot zijn recht en waar liggen de sterke punten van een woning? Dit kunnen de meeste mensen wel schatten, maar het daadwerkelijk antwoord ligt toch echt in de handen van een goede fotograaf.

Ook een aantrekkelijke voortuin kan bijdragen aan het op een juiste manier tentoonstellen van de woning. Wij wensen u veel succes met de verkoop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *