Wanneer u binnenkort in een nieuwbouwwoning trekt, of wanneer u van plan bent om een nieuwe woning te laten bouwen, komt er veel op u af. Denk aan het regelen van een aannemer, het regelen van de juiste verzekeringen voor uw woning, enzovoorts. Ook de inrichting van uw woning speelt een belangrijke rol bij de eerste dagen in nieuwe woning. Denk hierbij niet alleen aan kasten, een bank en een eettafel, maar denk ook aan de sanitaire voorziening in uw badkamer. Wij spraken met een loodgieter uit Mortsel, die u graag een aantal tips geeft over de loodgietersklussen in een nieuwbouwwoning.

Zoek vooraf uw sanitaire voorzieningen uit

Deze loodgieter uit Mortsel raadt mensen aan om vooraf hun sanitaire voorzieningen uit te zoeken. Kort voordat u uw nieuwbouwwoning betrekt heeft u het te druk met andere zaken, waardoor u weinig tijd zal hebben voor het uitzoeken van het juiste sanitair. Het is zonde als u een overhaaste beslissing maakt! Daarbij raadt deze loodgieter woningbezitters aan om voor het installeren van sanitaire voorzieningen de hulp van een loodgieter in te schakelen. Een loodgieter kan sanitaire voorzieningen op de juiste wijze voor u installeren, zodat de kans op complicaties minimaal is.

Een cv-ketel in huis laten plaatsen

De hulp van een loodgieter kan ook van pas komen bij het installeren van een cv-ketel in uw nieuwbouwwoning. Zoek vooraf een geschikte cv-ketel uit, die aansluit bij uw wensen en de woning waarin u gaat wonen. Een woning met een hoge isolatiewaarde heeft bijvoorbeeld weinig aan een cv-ketel met een heel hoog rendement. Het prijsverschil tussen een cv-ketel met een hoog en laag rendement zal nauwelijks terug te verdienen zijn in dit geval. De meeste warmte wordt immers al binnen uw woning gehouden, waardoor het verbruik van de cv-ketel beperkt is.

 

Wilt u meer weten over het betrekken van een nieuwe woning? Vraag het een loodgieter bij u in de buurt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *